Alfa i omega GOŠK-a: Navijačima Sarajeva smo sve dozvolili pod uslovom…

Istakao je da Adnana Bobića ne krivi ni za šta, te da mu je kod dovođenja igrača nebitno je li musliman, katolik ili nešto treće. 

– Ma, kod nas je nebitno jesi li musliman, katolik ili šta treće, svako ima mjesta. Bitno je da si dobar čovjek. Pomažemo svakome koliko možemo, ljudi to vide i osjete, zato imamo prijatelje po čitavoj državi. Mi u Gabeli, rođo, živimo za ovaj klub. Sve što radimo radimo iz ljubavi, bez novca, to je bolest. Ispadali smo nekoliko puta iz Premijer lige i vraćali se, a pogledajte druge klube, mnogi su se i ugasili nakon toga, rekao je Ilić za reprezentacija.ba i dodao:

– – Vjerujte, da nam je ko ponudio bod prije utakmice sa Sarajevom, potpisali bismo odmah. Znamo dobro šta je Sarajevo, kakve igrače imaju u svojim redovima, ali nekada ni to nije presudno. Na kraju mogli smo ih i pobijediti da je bilo sreće. Ipak, ne zamjeram ništa Bobiću, za mene je vrhunski golman, greške se dešavaju. To je sport. Primijetio sam da su u Sarajevu bili oduševljeni načinom na koji su primljeni u Gabeli. Sve smo dozvolili i navijačima Sarajeva pod uslovom – budite korektni i nema problema. To je naša veličina, prema svima se ophodimo gospodski i zato smo simpatični svakome.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!