back to top

Bašić u (IN)Direktu: Imao plan šta uraditi na pauzi, nisam dočekao

Mi smo ugostili Bašića i razgovarali o svemu što se dešavalo u prethodnom periodu, ali i o detaljima njegove karijere. Otkrio nam je Bašić neke detalje iz svoje karijere, govorili smo o svemu što se dešavalo na Grbavici tokom njegovog mandata, izjavama koje je davao, pritisku koji je pratio njegov rad, Manijacima, Željezničaru, Edisu Mulaliću, Ismiru Mirviću i pregovorima sa Sarajevom, položaju trenera u bh. fudbalu i mnogim drugim temama. 

Bašić nam je pojasnio šta se sve dešavalo nakon derbija protiv Sarajeva gdje je njegova ekipa poražena.

 

@podcast.indirekt Nermin Bašić bio je gost četvrtog izdanja podcasta (IN)Direkt Jedno od pitanja bilo je kako je on vidio rasplet jesenjeg dijela u Željezničaru “Ja kad sam odlazio iz Želje, mi smo bili na četiri boda od Veleža. Imao sam plan do polusezone, da ostanemo u vrhu, peti, šesti, a onda bi uslijedio drugi rez. Međutim nisam to dočekao. Mi smo svi krivi, ja prvi kao trener”  Gledamo se u ponedjeljak navečer od 21 sat na YouTube kanalu @oslobodjenje  #nerminbasic #fkzeljeznicar #foryou #foryourpage #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound  – Podcast (IN)Direkt

 

Četvrtu epizodu podcasta (IN)Direkt premijerno gledajte u ponedjeljak na našem YouTube kanalu od 21 sat. 

Najava dolaska Nermina Bašića u naš studio izazvala je dosta interesovanja, pa smo otvorili mogućnost da i gledaoci postavljaju pitanja.

Na dosta pitanja smo dali odgovore tokom same emisije, a neka smo odvojili i posebno pitali našeg gosta.

Da li bi Željo igrao bolje, da li mu se neko miješao u izbor ekipe, da li bi se vratio na Grbavicu, da li je sumnjao u igrače da ga miniraju, koliko je novca dobio za raskid ugovora, samo su neka od pitanja na koja je Bašić dao odgovore.

Kompletan videoprilog pogledajte na linku ispod, a podcast sa Bašićem gledamo u ponedjeljak.


sport1.oslobodjenje.ba