back to top

Borac reprezentativnu pauzu prekratio prijateljskom utakmicom protiv gradskog rivala

Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac od prve minute na teren je poslao ekipu u sastavu: Pavlović, Đekić, Ćelić, Pejović, Herera, Pišek, Barski, Hrelja, Vranješ, Mihajlović i Penja, dok su u drugom poluvremenu priliku dobili: Stjepanović, Jokić, Subić, Fićović, Terzić, Jurilj, Kortes, Predragović i Makarić.

„Iskoristili smo prvenstvenu pauzu da odmjerimo snage sa ekipom BSK-a koji odlično igra u Prvoj ligi Republike Srpske. Bila je ovo dobra provjera za obje ekipe i jedna dobra prilika da svi igrači odigraju svoje minute, te da se još bolje pripremimo za naredni period.“ rekao je Alen Jurilj.

Do kraja sezone fudbalere Borca očekuje pet gostujućih utakmica. Tri premijerligaške i jedna u Kupu BiH.

„Moramo da budemo zadovoljni dosadašnjim dijelom sezone. Na liderskoj smo poziciji u prvenstvu i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu do samog kraja. Cilj nam je da u preostalim utakmicama izvučemo maksimalan broj bodova i da okončamo jesenji dio sezone na prvom mjestu.“, kaže Jurilj.

Zadovoljni su provjerom na Gradskom stadionu i u redovima banjalučkog BSK-a.

„Bila je jedna čvrsta utakmica. Mi smo pokušali da pariramo najboljoj ekipi u BiH koja je danas, još jednom, pokazala da je u ovom trenutku zasluženo najbolja u Premijer ligi BiH i da ima veliki kvalitet u svojim redovima. Mi smo pokušali da im pariramo koliko smo mogli, dali smo svoj maksimum. Bila je ovo odlična provjera za obje ekipe. Što se tiče dosadašnjeg dijela sezone, možemo da budemo zadovoljni. Ovo je naša povratnička sezona u Prvoj ligi Repulike Srpske i u gornjem smo dijelu tabele. Očekujem dobre rezultate u preostale dvije utakmice do kraja jesenjeg dijela i da se bodovno još popravimo na tabeli.“ rekao je Denis Malešević, asistent u stručnom štabu FK BSK.


sport1.oslobodjenje.ba