back to top

Dino Skender: I mi imamo svoju računicu na Grbavici

Željezničar će u sklopu 28. Kola WWin lige BiH na svom terenu dočekati Široki Brijeg, a meč se igra u utorak, sa početkom u 20 sati i 30 minuta.

Utakmica na Grbavici treća je u rasponu od samo tri dana za ekipu Dine Skendera koji je najavio da će morati malo osvježiti ekipu.

“Moramo osvježiti snage za utakmicu sa Željezničarom. Čeka nas zahtjevan protivnik koji je pod ogromnim imperativom pobjede. Nalaze se u grčevitoj borbi za opstanak i sigurno su sve podredili ovoj utakmici. Upravo u tome i vidim prostor za nas“, kazao je Skender u najavi utakmice, dodavši da i Široki ima svoju računicu na Grbavici:

“Željezničar će sigurno krenuti ofanzivno od prve minute. Idemo odigrati hrabru, mušku utakmicu. I mi imamo svoju računicu, i nama trebaju bodovi. Vjerujem da ćemo iskoristiti svoje prilike i doći do bodova“, dodao je Skender.

U odnosu na subotnju utakmicu s Igmanom, šef stručnog štaba Širokog Brijega na Grbavici sigurno neće moći računati na povrirjeđenog Luku Marina i golmana Tomislava Adolfa Tomića koji se lakše povrijedio na posljednjem treningu


sport1.oslobodjenje.ba