back to top

DULJAJ NAKON NOVOG KIXA: Postigli smo više nego što su mislili s obzirom na prilike u srpskom nogometu

Nogometaši Partizana u vrlo kratkom roku napravili su još jedan kiks, remizirali su s Radničkim iz Kragujevca u Humskoj.

Trener Partizana Igor Duljaj iznio je svoje dojmove.

Ne može rezultat biti popularan kad zabiješ tri gola i ne pobijediš. Možda bi sve bilo drugačije da je Aldo zabio u prvoj minuti. Međutim, to ne smije biti izgovor. Ne znam je li momčad pod ikakvim stresom ili pritiskom. Ovakve utakmice se događaju. Čestitam radnicima na nevjerojatnoj borbi za svaku loptu. Nastave li ovako završit će nešto više na tablici. Ono što je simptomatično je da su imali tri-četiri igrača koji su imali po tri kartona i htjeli su nam počistiti kartone. Ne znam da li to shvatiti kao poštovanje prema nama ili nešto drugo. Ostvarili su cilj, a to je da Partizan danas ne pobijedi i ja im na tome čestitamrekao je trener crno-belih.

Komentirao je i grešku Siniše Saničanina.

Što god rekao, uvijek ću štititi igrača. Greške su sastavni dio nogometa. Nije lako igraču, mislim na Saničanina. Ja sam kriv, moja odgovornost za svaki loš rezultat. Sada neko može da kaže ako si odgovoran, onda napusti mesto trenera Partizana. Nije to problem, pa ne treba oko toga praviti veliku dramu, jer smo postigli puno više nego što mnogi misle s obzirom na okolnosti koje vladaju u srpskom nogometu. Idemo dalje, boriti se pošteno kako znamo i umijemoistaknuo je Dulyaj.

Partizan sada zaostaje dva boda za Crvenom zvezdom, pred prvi ovosezonski vječiti derbi koji se igra 20. prosinca.

www.sportskacentrala.com