back to top

Duljaj pred Kolubarom: Grobari, mobilizacija!

Nogometaši Partizana u četvrtak od 18.30 dočekuju Kolubaru u Super ligi Srbije.

Crno-bijeli su u lošoj seriji rezultata, a nakon poraza od Crvene zvezde ostali su u borbi za drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Trener Igor Duljaj tom je prilikom pozvao navijače da podrže momčad.

U svoje osobno ime uputio bih apel navijačima. Mobilizacija! Zvali su me bivši treneri Partizana, dali su mi ogromnu podršku, ali bitno je i da je više ljudi na stadionu. Zadovoljan sam podrškom na derbiju. Grobari su iznimno važni za naš timkazao je Dulyaj i dodao:

Za sve što želite potrebno je vrijeme, kojeg ja sada nemam. U ovom trenutku potrebno je biti mobiliziran, agresivan i borben. Sada je ljepota u drugom planu, volio bih s vremenom da se pojavi slika kakvu želim, da uz pobjede navijači izađu zadovoljni sa stadiona.

Za Partizan neće moći igrati Riccardo Gome, koji je dobio crveni karton u derbiju, dok su Svetozar Marković i Samed Baždar dobili peti žuti karton.

Zamolit ću igrače da se ponašaju sportski, jer svaka nesportska gesta ili reakcija može nas dovesti do kartona, kao protiv Zvezde. Moramo biti oprezni, znam da imaju emocije, ali i njih treba kontrolirati

www.sportskacentrala.com