Edis Mulalić ostao bez riječi na suđenje Mirze Kazlagića, evo šta je rekao nakon utakmice

Trener Igmana, Edis Mulalić, obratio se novinarima na današnjoj konferenciji za medije poslije utakmice na Gradskom stadionu u Konjicu između Igmana i Borca.

Igman i Borac su odmjerili snage u Konjicu u okviru 15. kola Premijer lige BiH, a banjalučki klub je slavio minimalnu pobjedu golom Davida Čavića iz 26. minute.

Poslije ovog meča, Mulalić je poručio kako se današnji meč između njegove ekipe i Borca, koji je bio otvoren, igrao po dosta teškom terenu. 

Po dosta teškom terenu se igrala utakmica, koja je bila otvorena. Mislim da se u prvom poluvremenu moglo više vidjeti nego u drugom. Dosta je bilo prekida, sjeckanja igre, ukazivanja pomoći igrača i svašta nešta. Za uslove naše i ekipu, možemo biti zadovoljni kako smo odigrali utakmicu, kazao je Mulalić, pa dodao:

Momci su dali posljednji atom snage za rezultat. Primili smo jeftin gol na dupli pas, gdje smo znali da je jača strana Borca igra po bokovima. Znali smo to, ali se nismo dobro postavili na taj gol. Što se tiče ostalog, nemam momcima šta zamjeriti, kazao je Mulalić.

Na pitanje da prokomentariše današnje suđenje Mirze Kazlagića, Mulalić je kratko poručio.

Nemam komentar, kazao je Mulalić.

On je potom najavio narednu utakmicu svoje ekipe protiv Posušja.

– Teška utakmica. Neka prođe dan-dva od ove utakmice, pa ćemo pričati o narednom susretu, istakao je Mulalić. 

Podsjetimo, Igman će u narednom kolu gostovati kod Posušja. 


sport1.oslobodjenje.ba