Gradski stadion u Banjaluci stekao licencu za odigravanje utakmica grupne faze evropskih takmičenja

Saopštenje Borca prenosimo u cjelosti i bez izmjena.

– Ulaganje u infrastrukturu, razvoj infrastrukture, bez infrasrukture nema nam napretka, nebrojeno se puta moglo čuti iz Platonove ulice za minulih godina.

Išli smo korak po korak znajući da između sitnih i krupnih stvari mora da stoji znak jednakosti. Znali smo da je važna i svaka nova stolica, znali smo da je važna i nova travnata podloga.

Gradski stadion s vremenom je počeo da dobija svoje novo ruho, a danas se diči sa novinama o kojima smo prije nekoliko godina mogli tek da sanjamo.

Gradski stadion danas ima novo reflektorsko osvjetljenje, elektronske čitače karata na ulazima, travnatu podlogu za ponos, te novina, na oko možda neprimjetnih, ali itekako važnih.

Svoj novi izgled polako dobija i konferencijska sala, uskoro ćemo da se dičimo i novom Trofejnom salom, a krenuli smo i sa rekonstrukcijom travnate podloge na pomoćnom terenu podno sjeverne tribine.

Zato, danas, s ponosom možemo da saopštimo da je Gradski stadion u Banjaluci prošao sve inspekcijske kontrole UEFA-e i da je stekao licencu za odigravanje utakmica grupne faze evropskog takmičenja.

Sa ovim ne želimo da stanemo.

Ulaganje i razvoj infrastrukture ostaje na vrhu liste klupskih prioriteta.

Želja svih u FK Borac je da Gradski stadion u Banjaluci bude ‘‘druga kuća‘‘ svih Borčevaca i mjesto na kojem će se stvarati sportske uspomene za vječno pamćenje, navodi se u saopštenju


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!