back to top

Herrera produžio ugovor sa Borcem: Želim da boravak u Banjaluci pamtim po brojnim trofejima

Ljetos je stigao u „crveno plave“ redove i svojim dosadašnjim igrama opravdao je povjerenje svih u klubu. Omiljen je među saigračima i navijačima, a Banjaluka mu je, kaže, prirasla srcu pa dileme nije bilo – na obostrano zadovoljstvo produžena je saradnja.

– Drago mi je što ću i naredne sezone nositi Borčev dres. Dogovorili smo se za pet minuta i nisam previše razmišljao kada su mi čelni ljudi kluba ponudili da nastavimo saradnju. U Borcu se osjećam odlično, a Banjaluka je grad po mjeri za svakog čovjeka. Klub ima velike ambicije i želim da budem dio te priče, rekao je Herrera.

Sebastijan je dao veliki doprinos svim klupskim rezultatima u ovoj sezoni, a poručuje da ono najbolje tek dolazi.

– Igramo odlično i u sjajnoj smo seriji rezultata. Ekipa ima ogroman potencijal, a i dalje napredujemo iz utakmice u utakmicu. Nema opuštanja. Znamo šta su naši ciljevi i daćemo sve od sebe da ih ostvarimo na kraju sezone. Želim da boravak u Borcu i Banjaluci pamtim po brojnim trofejima.

Nakon što je Sebastijan parafirao novi ugovor osmijeh je zaigrao i na licu Olivera Jandrića, sportskog direktora. Zadovoljan je, kaže, što je Herrera lako donio odluku da ostane u Banjaluci.

– Sebastijan je pokazao da je odličan igrač, a da je van terena još bolji čovjek i prezadovoljni smo što će i naredne sezone braniti boje našeg Borca. Primjer je igrača kakvog želimo u svojim redovima, i fudbalskim kvalitetom, ali i karakterom. Njegov ostanak ujedno je i dokaz da klub dobro radi i da igrači to prepoznaju,  rekao je Jandrić.


sport1.oslobodjenje.ba