Ivković poslao poruku Manijacima: Da sam bio samo taj dan trener Želje, isplatilo bi se za cijeli život

Početkom prošle sezone prihvatio se posla na Grbavici, te je u jesenjem dijelu predvodio klub sa klupe sa svojim saradnicima.

Ivkoviću je očigledno Grbavica ostala u lijepom sjećanju, jer je u svakoj svojoj izjavi nakon odlaska sa klupe govorio o veličini kluba i njegovih navijača, koji su pokretačka snaga već duži period.

Povodom 35. rođendana Manijaka, najvatrenijih navijača Željezničara uputio im je poruku.

– Moj sportski životni put bio bi puno siromašniji da nisam došao u Želju i uživao u svakom danu, zahvaljujuci svim navijačima, igračima, onim pravim ljudima u klubu, a posebno vama Manijacima koje ću pamtiti cijeli život. Vaša ljubav koju osjećate za Želju, borba da pomognete klubu da bi preživio u najtežim trenucima je neizmjerna. Fešta za stotu godišnjicu kluba je nezaboravna u europskim razmjerama, zato da sam samo taj dan bio trener Želje isplatilo bi se za cijeli život! Želim vam sretan rođendan Manijaci i da živite vječno, učeći i odgajajući nove naraštaje, kojima ćete prenijeti ljubav prema klubu i objasniti im kolika je to INSTITUCIJA!, rekao je Ivković u obraćanju navijačima Plavih.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!