back to top

Javor jača prije nastavka sezone

Javor se pojačao, a prije 2 dana su i predstavljeni u klubu Leandro Pinto i Lazar Micić. Superligašima je dobro poznat Leandro koji je branio boje mnogih klubova u Srbiji, a sada ga je put odveo u Ivanjicu.

Sedam dana prije toga momčad su pojačali Luka Petrović i Stefan Marjanović.

Na službenim stranicama kluba stoji sljedeće.

Leandro Pinto rođen je 1994. godine i dobro je poznat domaćoj nogometnoj javnosti jer već pet godina igra u srpskom nogometu. Od 2019. igrao je za Proleter, a kasnije je nosio dres TSC-a, Radnika, Novog Sada i Kolubare. Brazilac bogatog nogometnog iskustva, rođen u Sao Paulu, profesionalnu karijeru započeo je u slavnom Olympiakosu, a prije dolaska u Srbiju karijeru je gradio u Grčkoj. Igrao je za Kaloni, Doxu, Gianninu, Lamiju, Trikalu i Olympiakos Volos. Igra na poziciji stopera. Leandro je potpisao dvogodišnji ugovor.

Još jedno pojačanje Javor Matisa je talentirani Lazar Mićić. Mladi nogometaš koji pokriva poziciju krila ima samo 20 godina i dolazi iz TSC-a. Prošao je nogometnu školu Partizana, a prve seniorske korake napravio je u Žarkovu i Loznici. Odatle je otišao u TSC. Prethodnu polusezonu proveo je u Radničkom iz Sremske Mitrovice za koji je odigrao 17 utakmica. Posebno je učinkovit bio u Kupu Srbije gdje je u dvije utakmice postigao tri pogotka. Prošao je sve mlađe selekcije (do 16, 17, 19 i 21 godinu) i odigrao 11 utakmica u dresu s državnim grbom. Odigrao je već 75 utakmica u seniorskoj konkurenciji. Lazar je s našim klubom dogovorio četverogodišnju suradnju.”


Slika preuzeta sa web stranica– a

www.sportskenovosti.net