Još jedan rođeni Zrenjaninac u Novom Pazaru!

Dijete Partizana i bivši igrač tog kluba, Savo Arambašić iz Zrenjanina, novi je nogometaš FK Novi Pazar. Arambašić ima iskustvo igranja u Super ligi Srbije u dresu Metalca, a igrao je i za Mačvu iz Šapca u Prvoj ligi Srbije. S Novopazarcima je potpisao dvogodišnji ugovor.

– Nakon završetka prethodne sezone javilo se nekoliko klubova. Odlučio sam se za Novi Pazar jer mislim da je zdrava priča. Grad i njegovi ljudi svidjeli su mi se na prvi pogled. Svi u klubu su me sjajno prihvatili i zadovoljan sam. Sada je na meni da pokušam da se nametnem šefu stručnog štaba za minutažu na terenu i poziciju u timu – rekao je za zrenjanski.com Savo Arambašić, koji je trenutno na pripremama u Zlatiboru.

Arambašić je rođen 27. siječnja 2001. u Zrenjaninu. Nogomet je počeo trenirati s pet godina u Banatu, a ubrzo je prešao u Petlić. Kasnije ga je put odveo u Beograd.

Visok je 183 cm i igra na poziciji napadača, uglavnom napadača, ali može igrati i na bočnim pozicijama. Prethodnu sezonu proveo je u Teleoptiku i bio najbolji strijelac Beogradske lige Srbije sa 15 golova.

– Bio sam na posudbi jer sam imao ugovor s Partizanom. Iskreno, zadovoljan sam učinkom u prošloj sezoni, jer sam u 20 utakmica zabio 15 golova – ističe Arambašić.

Savo nije jedini rođeni Zrenjaninac u redovima Novog Pazara. Odmah nakon njega u klub je stigao Dragan Bojat, još jedno dijete Partizana.

– Boyata znam od ranije. Bili smo zajedno u mlađim selekcijama Partizana, a prošle sezone u Teleoptiku – kaže Arambašić.

Iako se s obitelji preselio iz Zrenjanina u Beograd kada je imao 14 godina, Savo ističe da u rodni grad dolazi kad god ima priliku.

Izvor: zrenjanski.com

www.sportskenovosti.net