back to top

Kako je Simon Rožman prokomentarisao veliku pobjedu Sarajeva?

FK Sarajevo je ostvario veliku pobjedu protiv ekipe FK Tuzla City sa visokih 6:2. Nakon utakmice izjavu za Arenasport dao je trener Bordo tima, Simon Rožman koji je imao razloga za zadovoljstvo.

“Rekao sam da je za mene ovo značajna utakmica. Mislim da je sve sjajno izgledalo i da smo izgledali dosta dobro. Bilo je puno dobrih stvari. Ovo je za nas jedan veliki rezultat i dobar “push” za nastavak prvenstva, jer još ništa nije gotovo.”, rekao je Rožman i dodao:

“Mislim da smo puno toga napravili, ali još nije kraj. Ovdje ima i dosta mladih igrača koji su željni dokazivanja. Meni je bitno da onako kako treniramo i ponašamo se na treningu, da se to vidi na terenu kada je utakmica. Velika zahvala navijačima koji su došli po ovom vremenu. Naš alat je upravo ovaj perfomans da oni i poslije dođu u još većem broju. Nadam se da ćemo i protiv Veleža odigrati jednu vrhunsku utakmicu.”

Podsjećamo, u večerašnjoj pobjedi Sarajeva, za Bordo tim su pogađali Čataković i Mustafić u dva navrata u prvom poluvremenu, te Hasić i Anđušić u drugom poluvremenu.


sport1.oslobodjenje.ba