back to top

Lazetić pred Novi Pazar: Najvažnija utakmica u ovoj polusezoni!

Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu, 6. kolovoza od 18.55 sati na svom stadionu Arena dočekuju ekipu Novog Pazara u 5. kolu Superlige Srbije, uvjereni da će na svom terenu izboriti važnu pobjedu. , uz pomoć svojih obožavatelja.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić istakao je da TSC posle dobrog starta sezone ne beži od uloge favorita u narednoj utakmici, ali da je ekipa svesna koliko je Novi Pazar opasan igrač. protivnik.

U prve četiri utakmice Pazar je pokazao da se izuzetno brzo prilagođava protivniku. U utakmici protiv Partizana bili su izvanredni u niskoj zoni i odigrali defenzivno savršenu partiju. Oni su jedina momčad koja ih je uspjela pobijediti dva puta u posljednje tri godine. Protiv ostalih suparnika igrali su drugačije i potvrdili da se lako prilagođavaju drugačijim stilovima igre i da to rade uspješno. Vjerojatno će imati takvu taktiku u utakmici protiv nas, ali mi ćemo biti na svom terenu i gledat ćemo kako će procijeniti naša sezona. Bit ćemo maksimalni i pokušat ćemo ih, kao i svakog protivnika, natjerati da nam se prilagode kako bismo kontrolirali igrurekao je Lazetić.

Pripremamo se za jednu od najvažnijih utakmica na našem terenu ove polusezone. Nema opuštanja, svjesni smo koliko su opasni i neće nas zavarati trenutno stanje na tablici niti činjenica da su izgubili tri utakmicedodao je šef stručnog stožera plavo-bijelih.

U prošlom, 4. kolu, ekipa TSC-a savladala je u Nišu ekipu Radničkog i trenutno zauzima 4. mjesto na tabeli sa 8 bodova. Novi Pazar je 12. na tabeli sa 3 osvojena boda.


www.sportskacentrala.com