back to top

Lazetić pred Partizanom: Imamo lijepe uspomene, želimo u Europu

U nedjelju, 28. travnja od 19.30 sati nogometaši TSC-a iz Bačke Topole u susretu 32. kola gostuju u Beogradu ekipi Partizana, uvjereni da se mogu suprotstaviti velikom protivniku i pobijediti ga.

Šef stručnog stožera Žarko Lazetić kazao je kako je pred ekipom TSC-a veliki dvoboj protiv jednog od najboljih klubova u zemlji.

Imamo lijepe uspomene iz prethodne utakmice, koja u nama budi pozitivne osjećaje. Svaka utakmica je priča za sebe, ali ova posljednja u kojoj smo pobijedili će ih sigurno motivirati i uliti nam samopouzdanje. No, ne zaboravljamo da smo ih pobijedili samo jednom i nećemo se uljuljkati. Ove godine su bili odlični u domaćem prvenstvu, igraju atraktivno, zabijaju i primaju puno golova, opasni su s loptom i imaju sjajne pojedince koji, ako im date prostora, mogu jednim potezom odlučiti utakmicu. Prvih pola sata utakmice protiv Zvezde bilo je odlično, odigrali su možda i najbolji derbi u posljednje vrijeme i sigurno ih nećemo podcijeniti. rekao je Lazetić.

Istaknuo je kako su svi u TSC-u svjesni snage i kvalitete koju protivnik posjeduje, pogotovo na svom terenu.

Iz iskustva znamo da igraju dobro. Imaju brze igrače sjajne u tranzicijama koji lako mogu iskoristiti naš gubitak posjeda. Moramo biti savršeni, donositi dobre odluke i pronaći prostor. Kao što je prikazano u prethodnim igrama, detalji će utjecati na konačni ishodizjavio je šef plavo-bijelih.

Dodao je da su njegovi momci jako dobro trenirali i da jedva čekaju snage s Partizanom.

Vjerojatno ćemo biti svježiji od njih, imali smo cijeli tjedan za odmor, trening i analizu, dok je Partizan odigrao dva derbija, a znamo koliko troše. Iako vjerujem da je i ova utakmica za njih bitna i da će biti na najvišoj razini, pokušat ćemo iskoristiti tu eventualnu prednost. U ekipi postoji pozitivan naboj i nadam se da ćemo ga prenijeti na teren.

Lazetić je naglasio da se u doigravanju uvijek igra dobar nogomet, ne samo zbog bodova, već zbog uživanja i prestiža, te da njegova momčad jedva čeka duele s velikim protivnicima na dobrim terenima.

Prošla utakmica bila mi je stota na čelu TSC-a iu tom trenutku najvažnija. Dođe prvih sto, doći će i drugih sto i tako dalje, a ja sam zadovoljan kontinuitetom, igrama i rezultatima. Ostvarili smo ono što smo željeli na početku sezone. Imamo bod više nego lani nakon 31. kola i zbog toga igračima skidam kapu, iako opterećeni Europom uspjeli su osvojiti bodove. Na mjestu smo gdje smo željeli biti, natječemo se s najboljim domaćim ekipama i na putu smo da izborimo Europu. Prolazno vrijeme nam ide na ruku, a kad prvenstvo završi, mi ćemo se obračunatizaključio je Lazetić.

www.sportskacentrala.com