back to top

Lazetić prije Napretka: Idemo raspoloženi na odmor

Nogometaši TSC-a u petak, 22. prosinca od 17 sati na svom stadionu TSC Arena dočekuju Napredka iz Kruševca, u odgođenom 9. kolu Superlige, uvjereni da će pobjedom završiti jesenski dio prvenstva. .

Šef stručnog stožera Žarko Lazetić uoči utakmice s Napretkom rekao je da se momčad pripremala kao i svaka druga, analizirajući igru ​​suparnika. Istaknuo je da su igrači spremni iu dobrom trenutku, te da polusezonu žele završiti s pozitivnim rezultatom.

O protivniku Lazetić je rekao:

Momčad koja pobijedi Mladost u Lučanima, vodeći sve vrijeme i postigavši ​​gol u posljednjim minutama, sigurno će u Bačku Topolu doći puna samopouzdanja i entuzijazma. Imaju iskusnog trenera koji zna pripremiti igru ​​i momčad. Ja osobno protiv njega imam loš nastup, stalno nas “vara”, pobjeđuje ili remizira. Moramo biti koncentrirani, pogotovo jer je ovo posljednja utakmica u ovom dijelu sezone i svi žele na pauzu otići u pozitivnom raspoloženju.

Lazetić je dodao kako u ovom trenutku može samo rezimirati kalendarsku godinu koja je za TSC po svemu bila povijesna.

Imat ćemo vremena analizirati sve dosadašnje utakmice, ali zadovoljan sam. Spremali smo se za turbulentnu sezonu, bili opterećeni Europom i strahovali da ćemo zbog toga zaostati u utrci za vrh tablice. Bojao sam se da ćemo ga morati osvojiti tek u proljetnom dijelu. Ipak, uspjeli smo se pozicionirati na izvanredno mjesto na tablici, što je i cilj svih ekiparekao je Lazetić i dodao:

Zadovoljni smo, ali ne i zadovoljni. Momčad je bila fantastična cijele godine, svi bi htjeli imati takvu. Možda smo mogli više i bolje, ali moglo je biti i gore. Bitno mi je da smo cijelo vrijeme bili najbolji, da su igrači igrali nogomet kakav smo željeli ja i stručni stožer. Uvijek smo kroz dobru igru ​​nastojali doći do rezultata. Ponosan sam na dečke i sve što smo postigli i jako motiviran za ono što je pred nama sljedeće godine. Vjerujem da ćemo s istim žarom igrati i protiv Napretka i da će nas takvo raspoloženje pratiti i u pauzi. Za nas je ova utakmica, kao i prva ili posljednja prvenstvena utakmica, jednako važna i doživljavamo je kao korak prema cilju koji smo si zacrtali. Ne opuštamo se, spremni smo i motivirani da nastavimo ovako, da pobjeđujemo, da napravimo dobar uvod u pripreme i da u idućoj polusezoni budemo još boljizaključio je trener TSC-a.

TSC trenutno zauzima 3. mjesto na tablici sa 36 bodova, dok je Napredak 13. sa 20 bodova.

www.sportskacentrala.com