Manijaci najavili dolazak na utakmicu protv Borca: Ne smijemo dozvoliti da…

Utakmica će se igrati u okviru 14. kola Premijer lige BiH, a dolazak na Gradski stadion su najavili i navijači Plavih, popularni Manijaci.

Manijaci su se oglasili saopštenjem za medije, te su objavili informacije vezane za predstojeće gostovanje, odnosno cijenu organizovanog odlaska, te termin i mjesto uplata.

Između ostalog, još su poručili kako su svjesni kakvom protivniku idu na megdan, te su dodali kako ne smiju dozvoliti da se njihov glas tamo ne čuje.

SVI U BANJA LUKU!

Pred nama je vrlo važna takmica i vrlo važno gostovanje, kako za klub, tako i za grupu. Masovna invazija na Banja Luku mora biti obaveza svakog pojedinca u nedjelju. Svi smo svjesni kakvom protivniku idemo na megdan i ne smijemo dozvoliti da se naš glas tamo ne čuje.  

Za ovo gostovanje organizovani su autobusi. Cijena prijevoza iznosi 35 KM, a uplate će se primati u The Maniacs Shopu od sutra (srijeda) do petka u periodu od 14 do 18 sati. 

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 15:15.

MASOVNO!, navodi se u saopštenju Manijaka.

Podsjetimo, utakmica između Borca i Željezničara se igra u nedjelju, 12. novembra. Početak susreta je zakazan za 15 sati i 15 minuta.


sport1.oslobodjenje.ba