back to top

Matej Senić se oprostio od Plemića: Zrinjski je ljubav i više od toga

Nakon što su mostarski Zrinjski i Matej Senić jučer potpisali sporazumni raskid saradnje, oglasio se sada već bivši fudbaler Plemića.

Tako je Senić objavio svoju oproštajnu poruku od Zrinjskog na svom Facebook profilu, koju prenosimo u potpunosti.

Ne tako davne 2015. godine, prvi put sam se prošetao mostarskim ulicama. Moja žena je tu studirala, a ja sam bio zelen u nogometnom svijetu. Sjećam se kao da je jučer bilo, rekao sam: “Volio bih jednog dana zaigrati za Zrinjski Mostar!” Nisam mogao niti sanjati kako će se moja želja ostvariti 8 godina nakon. Stigao sam, upoznao ekipu, zaigrao i Zrinjski Mostar je postao dio mene. Proigrao sam europski nogomet protiv velikih svjetskih klubova zahvaljujući Zrinjskom i kvaliteti ovog kluba. U svakoj sam pruženoj utakmici dao sve od sebe i zbog toga mirne duše odlazim.

Nikad neću zaboraviti svoj gol u Armeniji koji je osigurao šansu za kvalifikacije. Hvala mojim suigračima, a posebno hvala dečkima s KRUNICE.S njima sam lakše plovio kroz ovo putovanje koje je možda ponekad za mene bilo trnovito, ali sve je bilo s nekim razlogom. Hvala navijačima, upravi, trenerima, fizioterapeutima, Melu, redarima, čistačicama i svim radnicima koji predano rade za napredak kluba. Teška srca odlazim, moja obitelj još teže, za mene nikad zbogom samo doviđenja jer Zrinjski je ljubav i više od toga, poručio je Senić.


sport1.oslobodjenje.ba