back to top

Milojević ispred IMT-a: Ne sumnjam da navijači dolaze!

Nogometaši Crvene zvezde u srijedu od 19 sati na svom stadionu dočekuju IMT.

Momčad Vladana Milojevića ima 4 boda prednosti u odnosu na Partizan i pobjeda je imperativ na putu do obrane još jedne titule.

Strateg crveno-bijelih ima riječi hvale za debitanta u elitnom natjecanju.

IMT je dobro organiziran tim s jasnim smjernicama i zahtjevima. Vidi se rad trenera, a imaju i dosta kvalitetnih mladih igrača, što je njihova filozofija. Jako su jaki kao kolektiv. Ne mislim da bivši igrači Zvezde ili sutra vječnog rivala imaju veći motiv od drugih. Svi se žele pokazati. Moramo izaći na teren i igrati onako kako treniramo i radimo. Želimo dizati formu i biti sve bolji iz utakmice u utakmicurekao je Milojević na konferenciji za medije održanoj na stadionu Crvene zvezde.

Milojević se osvrnuo i na činjenicu da njegova momčad prima jako malo golova.

Pokušavamo. Igrači jako dobro znaju koji su njihovi zahtjevi, kako u obrani, tako i u napadu. Naravno da smo sretni kad ne primimo gol.

Kreće i zgusnuti raspored za Zvezdu gdje će igrati dva puta tjedno.

Za to se također pripremamo. Nisam trener koji puno rotira, to sam potvrdio i u drugim klubovima, ali bitno mi je da su igrači spremni i sposobni za nastup. Oni su profesionalci i nemam nikakve brige oko toga.

Milojević je govorio i o stanju u igračkom kadru.

Dragović neće nastupiti, jer je u procesu rehabilitacije. Imamo problema s kartonima, pa će shodno tome i Mijailović propustiti utakmicu, kao i Bukari, koji je u prošlom kolu “požutio” na klupi. Imamo dovoljno igrača, svakako. Ne bih htio otkrivati ​​tko će startati ili biti bonus, vidjet ćemo sutra.

Siguran je u veliku podršku zvijezda.

Radni je dan, ali ne sumnjam da će navijači doći i podržati naspodvukao je Milojević.

www.sportskacentrala.com