back to top

Milojević prije Radničkog: Dragović je dobar, Kanga će igrati!

Nakon sjajno odigranog 172. “vječitog derbija”, ali i remija koji im nije odgovarao, nogometaši Crvene zvezde gostuju Radničkom u Nišu.

Nišlije su ostale bez trenera jer je Nikola Trajković podnio ostavku, a trener crveno-bijelih iz Beograda Vladan Milojević ističe da samo gleda svoj tim.

– Fokusiran sam samo na Zvezdu i moj tim. Nemamo vremena pratiti što se događa u Radničkom kad je trener u pitanju. Slušamo se, ali ja sam fokusiran na Zvezduzapočeo je Milojević.

U posljednje vrijeme momčad muče ozljede igrača. Ima pozitivnih vijesti kada je u pitanju Dragović, ali ne i Lučić.

– Prve prognoze su pozitivne za Dragovića. Mislim da neće biti duga pauza i očekujem ga uskoro na terenu. Naš liječnički tim ubrzano radi na sanaciji ozljede, a nakon toga slijedi reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lucić… Vidjeli ste da smo u zadnjih nekoliko utakmica imali teških ozljeda, što nikako nije dobro.

Kanga će biti u konkurenciji za momčad.

– Prema službenim podacima FSS-a – Kanga ima tri žuta kartona, pa će biti u konkurenciji protiv Radničkog.

Milojević je govorio i o mladim igračima.

– Svakom mladom igraču treba podrška. Svi ga imaju od mene, ali ja biram momčad za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da spremni izađu na teren i opravdaju očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi marljivo rade i čekaju priliku, podvukao je Milojević.

www.sportskacentrala.com