Muamer Svraka: Svakim golom sam bio sve dalje od transfera – (IN)Direkt

Gost sedme epizode podcasta (IN)Direkt je Muamer Svraka. Ponikao je u Željezničaru, klubu sa kojim je osvojio tri titule prvaka BiH te osvojio dva kupa i stigao do reprezentacije Bosne i Hercegovine. Fudbalski put ga je vodio dalje od Irana, Hrvatske, Indonezije, Estonije, Slovenije i Kosova dok se nije skrasio i završio karijeru u svojoj matičnoj državi.

Razgovarajući sa Sanelom Konjhodžićem, govorio je o raznim temama iz svog životnog i fudbalskog iskustva. Kako su izgledali njegovi počeci na Grbavici? Koji je ključ dominantnih osvajanja titula prvaka države? Zašto je bio „žrtva“ svojih golova i kako je svakim novim golom bio sve dalje od transfera?

O iskustvima u Iranu i Indoneziji, svojim narednim ciljevima i mnogim drugim pitanjima, saznajte više u novoj epizodi (IN)Direkta  večeras u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba, te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaser, Pocket CastsListen Notes i Player FM.

Ukoliko ste propustili prethodnu epizodu podcasta (IN)Direkt-a u kojoj je gost bio Senijad Ibričić pogledajte je OVDJE.


sport1.oslobodjenje.ba