N/FS BiH pokrenuo novu Web platformu koja će biti od koristi navijačima

Putem platforme www.bhff.fans ljubitelji fudbala, kako u BiH, tako i u cijelom svijetu će blagovremeno dobijati informacije o cijenama, vremenu i načinu prodaje ulaznica za svaku pojedinu utakmicu reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine, kao i sve druge korisne informacije od značaja za sve navijače naših nacionalnih selekcija ma gdje se oni nalazili.

„A“ mušku reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuje baraž za EURO 2024, a rezervacija i kupovina ulaznica za EURO 2024 od strane UEFA će biti sprovedena već u naredna dva mjeseca.

Iako ćemo odgovor da li će se naša reprezentacija po prvi put u istoriji plasirati na Evropsko prvenstvo dobiti tek krajem marta 2024. godine, ulaznice za utakmice grupne faze će biti u prodaji već u decembru, tj. za nešto više od mjesec dana.

U ovom trenutku nisu poznati tačni termini utakmica, niti mjesta u kojima će reprezentacija Bosne i Hercegovine igrati ukoliko se plasira. Te informacije će biti dostupne nakon 02. decembra kada će se održati ždrijeb za EURO 2024 u Hamburgu.

Ukoliko navijači Bosne i Hercegovine žele da se na vrijeme osiguraju za potencijalne ulaznice, bez obzira na sve nepoznanice koje u ovom trenutku imamo, mogu to učiniti putem registracije na navedenu platformu. Prvi korak je registracija na platformi, a drugi korak je iskazivanje interesa za kupovinu karata u opciji koja se nalazi na platformi.

Registracija i popunjavanje upitnika će biti neophodno ukoliko navijači žele da potencijalno kupe ulaznicu za utakmice naše reprezentacije putem NS/FS BiH. Moguće je iskazati interes za ulaznice naše reprezentacije za potencijalnu grupnu fazu, a cijene ulaznica će biti od 60 do 200 EUR, zavisno od kategorije ulaznice, o čemu se takođe navijači mogu izjasniti nakon registracije tj. prilikom popunjavanja ankete. Anketa je informativnog karaktera i ne predstavlja sigurnu kupovinu, jer će kupovina u konačnici zavisiti prvo od plasmana naše reprezentacije, pa onda i od broja pristiglih zahtjeva koji moraju biti u skladu sa UEFA kvotama ulaznica za države učesnice. U okviru platforme prijava za potencijalnu kupovinu karata za EURO 2024 će biti otvorena do 15.11.

Detaljne informacije o rokovima, prodaji i distribuciji ulaznica za UEFA EURO 2024. NS/FS BiH će putem platforme će dostavljati svim navijačima naknadno, po prispijeću od strane UEFA.

Putem platforme Kupikartu.ba u toku je online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Slovačka koja će biti odigrana na „Bilinom polju“ u Zenici 19.11.2023. sa početkom u 20:45 sati.


sport1.oslobodjenje.ba