Napeto na pres konferenciji uoči utakmice Napolija i Liverpula: Klopa ‘RASPALILO’ pitanje o Napulju!

Fudbaleri Liverpula večeras gostuju kod Napolija u susretu prvog kola grupe A Lige šampiona. Dvoboj je na pres konferenciji najavljivao trener ‘Redsa’ Jirgen Klop kad je dobio pitanje koje ga je razbesnilo.

Jedan je novinar nemačkog stručnjaka, koji se dotad smejao, pitao smatra li Napulj opasnim gradom, a svoje pitanje argumentovao je napisanim na društvenim mrežama engleskog velikana gde navijače upozoravaju na oprez.

Klopov izraz lice smesta se promenio, uozbiljio se i odgovorio:

„Ovo pitanje je sramotno, verovatno želite izvući nešto za naslov svog članka. Ja to ne mogu razumeti. Jeste li Vi iz Napulja? Smatrate li Vi da je ovaj grad opasan? Ja ne bih znao, ne živim ovde. Idem u hotel i zaštićen sam ovde, a Vi mene pitate što ja mislim o Napulju.“

„Dobro znate na što se misli, ako jedna navijačka grupa sretne drugu, nešto se može dogoditi. To nema nikakve veze s gradom. Ne razumem. Nisam ja ovde da bih Vama stvarao naslove, a Vi, ako ne znate što biste pitali, nema problema. Iskreno, rado bih otišao u hotel i koncentrisao se na susret. A zbog pitanja mi se čini da ne znate što biste me o tome pitali“, poručio je.

  (FOTO) STRAVA I UŽAS: Navijači Budućnosti nakon utakmice teško pretukli fudbalera Stupčanice

Nakon toga je Klop prepustio prevodiocu da njegove reči prevede na talijanski. Kad je on počeo sa prevodom, Klop mu je poručio da mora to agresivnije prevesti.


www.sportskacentrala.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!

Supported by TNT Grupacija