Nema više nikakve dileme, poznato ko će biti novi predsjednik Borca

Dosadašnji član uprave banjalučkog Borca, Goran Lukić, biće novi predsjednik jesenjeg prvaka BiH umjesto Milana Tegeltije, kako je već ranije i pisano.

To je sada i sam Lukić potvrdio u razgovoru za ATV, koji ističe da je spreman da bude predsjednik.

– Predsjednička funkcija u FК Borac sa sobom nosi veliku čast, ali još veću odgovornost i obavezu na posvećen rad. Spreman sam da se, zajedno sa svojim saradnicima, uhvatim u koštac sa svim izazovima, ali na tom putu je od ključne važnosti timski rad svih nas u klubu, rekao je Goran Lukić za ATV, te dodao:

– Tim ljudi koji je sada okupljen oko klupskog rukovodstva FК Borac ima brojne planove. Od daljeg razvoja infrastukture, preko unapređenje omladinske škole, te stvaranja još boljih uslova za seniorski pogon na svim poljima. Želimo da nastavimo da jačamo na i van terena, da radimo na klupskom marketingu, da FК Borac bude broj jedan u svim segmentima.

Na društvenoj mreži “X” oglasio se i odlazeći predsjednik Milan Tegeltija.

– Imenovanjem Gorana Lukića za novog predsjednika Borca nastaviće se kontinuitet rasta kluba.Njegov doprinos kao člana uprave bio je ogroman i siguran sam da će moj prije svega prijatelj, kao budući predsjednik, ostvariti sve ciljeve koje smo zajedno zacrtali, napisao je Tegeltija na “X”.

Borac će novog predsjednika dobiti 22. januara za kada je zakazana skupština.

 


sport1.oslobodjenje.ba