NFSBiH objavio važne informacije o prodaji ulaznica za mečeve sa Lihtenštajnom i Portugalom

Nogometni/fudbalski savez Bosne i Hercegovine je na zvaničnoj stranici objavio važno saopštenje za sve navijače naše reprezentacije.

Njihovo saopštenje prenosimo u cijelosti.

“Putem platforme Kupikartu.ba danas (04.08.2023) počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Lihtenštajn koja će biti odigrana na „Bilinom polju“ u Zenici 08.09.2023. sa početkom u 20:45 sati.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 20 KM (jug i sjever).

Obzirom na veliki broj upita u vezi sa ulaznicama za utakmicu Bosna i Hercegovina-Portugal koja je na programu 16. oktobra 2023., obavještavamo naše navijače da će prodaja karata za taj mač takođe biti moguća putem platforme Kupikartu.ba. Prodaja će početi najkasnije 30 dana prije termina utakmice.

NAPOMENA

S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu.”


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!