back to top

NOVI VAŽAN POTPIS NA MARACANI: Važan igrač ostaje do kraja karijere!

Veznjak Crvene zvezde Gelor Kanga odrađuje drugi mandat u dresu Crvene zvezde, a sadašnji ugovor mu ističe sledećeg juna.

Ipak, u klubu su zadovoljni njegovim igrama te su mu, kako prenosi MaxBet Sport, ponudili novi trogodišnji ugovor do lipnja 2025. godine.

Cilj čelnika srpskog prvaka je da nogometaš iz Gabona potpiše novi ugovor do kraja kolovoza.

To posebno postaje važno kada se uzme u obzir da je nedavno dobio srpsku putovnicu, a ranije je već isticao da mu se sviđa život u Srbiji i da bi volio ovdje živjeti i nakon završetka karijere.

A s obzirom na to da bi, uspiju li čelnici u svojim namjerama, na kraju novog ugovora imao gotovo 35 godina, vrlo lako bi se moglo dogoditi da završi karijeru u crveno-bijelom dresu.

U Zvezdu je prvi put stigao 2016. iz Rostova i ostao do 2018. kada je prešao u Spartu iz Praga. Nakon dvije sezone u glavnom gradu Češke, čelnici Zvezde iskoristili su dvojbu oko produžetka suradnje s njegovim tadašnjim klubom i vratili ga u svoje redove, gdje je i dan danas.

Ove sezone dobio je nešto ofenzivniju ulogu, dolaskom Kingsa Kangwe s kojim je činio tandem nogometaša “KK” s razornim šutevima.


www.sportskacentrala.com