back to top

Obavijest za navijače: Kreće prodaja ukaznica za meč BiH – Ukrajina

Prva mogućnost da svi navijači Bosne i Hercegovine dođu do ulaznice za utakmicu koju naša reprezentacija igra sa Ukrajinom je putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i putem oficijelne web stranice NS/FS BiH.

Kao i kada je u pitanju bila rezervacija ulaznica za grupnu fazu UEFA EURO 2024 ukoliko se naša reprezentacija po prvi put plasira na ovo takmičenje, svi zainteresovani se mogu prijaviti na platformu i u opciji kupovine ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Ukrajina unijeti svoju rezervaciju. Jedna osoba uz važeće podatke može aplicirati za rezervaciju do 4 ulaznice. Sve validne rezervacije biće uzete u obzir, a navijači će biti kontaktirani putem e-maila 5. marta.

Nakon termina rezervacije i pretprodaje od 7. marta krenuće i redovna prodaja karata koja se može izvršiti online putem web platforme www.event.ba

Cijene ulaznica su slijedeće: tribina Zapad – 40,00 KM, tribina Istok – 30,00 KM, a za tribine Sjever i Jug po 20,00 KM. Napominjemo da će po prvi put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca, te da će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti velike, pa vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, te da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima.

Sve ostale informacije vezano za ostala pravila biće dostupne na web portalu www.event.ba kao i na poleđini ulaznice.

O prodaji ulaznica za naredni meč koji će se odigrati 26.03.23. godine na stadionu “Grbavica” javnost će biti obaviještena naknadno.

gol.ba