back to top

Oglasio se Mirvić poslije pobjede Sarajeva: Vjerovali ste u mene kada većina nije – hvala!

Predsjednik Fudbalskog Kluba Sarajevo, Ismir Mirvić, odlučio se obratiti javnosti.

Njegovu poruku prenosimo u cjelosti:

“Sve je počelo iz ljubavi prema klubu i ljubavi prema gradu Sarajevu! Uvjerenje da možemo stvoriti model kluba na Balkanu koristeći naše znanje, veze i kapital, dovelo nas je ovdje. Oduvijek smo znali da će trebati vremena za postavljanje temelja, pronalaženje pravih ljudi, dovođenje pravih igrača, i sticanje povjerenja navijača”, napisao je Mirvić i nastavio:

“Evo nas danas, 2 godine kasnije. Upravo smo tamo gde želimo biti i radimo ono što volimo da radimo. Ponosan sam na naš napredak! Iako nismo osvojili trofej, FK Sarajevo je glavni pokretač transformacije fudbala u Bosni i Hercegovini”, kazao je, te istakao nekoliko važnih stavki FK Sarajevo:

Također zahvalio se navijačima i investitorima Bordo tima.

“Osim što želim da se zahvalim cijeloj organizaciji, navijačima, našem partneru Vincentu Tanu – želio bih da se zahvalim svojim partnerima na decenijama bezuvjetne podrške. Vjerovali ste u mene kada većina drugih nije – hvala! Na dobrom smo putu sa mnogo neostvarenog potencijala i prostora za rast. Bosanskohercegovački fudbal sa svim svojim manama doživljava novu visinu i pred sobom ima ogromne mogućnosti. Nastavimo pobjeđivati u životu!” zaključio je prvi čovjek tima sa Koševa, prenosi N1 Sport.

sport.novi.ba