PU Banjaluka: Lešinari spremali napad na Manijake

Uskladu sa tim, Policijska uprava Banjaluka, obavijestila je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, da dolazak i prisustvo navijača Fudbalskog kluba Željezničar nije dozvoljeno.

Naime, izvršenim provjerama, došlo se do saznanja da navijači Fudbalskog kluba Borac spremaju napad na gostujuće navijače, na trasi kretanja, odnosno tokom njihovog boravka na području Grada Banjaluka, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Dodaju kako se bezbjednost fudbalske utakmice nije željela ugroziti imajući u vidu činjenicu da su u prethodnom periodu evidentirani događaji i incideniti prilikom kojih su policijski službenici kod obe grupe navijača prije početka utakmica pronalazili opasne i nedozvoljene predmete.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da preduzima mjere i radnje u cilju bezbjednog održavanja fudbalske utakmice najavljene za danas u 15.15, kao i održavanja zadovoljavajućeg stanja bezbjednosti na području koje operativno pokriva.

Podsjetimo, zbog zabrane dolaska Manijaka, navijači Borca su izdali saopštenje pod naslovom “Stop represiji nad navijačima” u kojem su prozvali policiju upitavši da li su nesposobni da obezbijede jednu fudbalsku utakmicu ili samo neće da rade svoj posao.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!