back to top

Rezime Hordi zla najbolje pokazuje kakvo mišljenje imaju o Rožmanu i stručnom štabu

Bordo tim će na najvećem bh. stadionu dočekati ekipu GOŠK-a iz Gabele, a uoči ove utakmice oglasili su se i najvatreniji navijači Sarajeva, popularne Horde zla.

Horde zla su napravile svojevrstan rezime svih dešavanja u ovoj kalendarskoj godini, kako onih negativnih tako i onih pozitivnih gdje posebno naglašavaju odlazak nekompetentnih osoba i dolazak novog stručnog štaba. 

U subotu, 9. decembra sa početkom u 16 sati planirano je odigravanje posljednje ovogodišnje domaće utakmice našeg voljenog kluba protiv gostiju iz Gabele. Iza nas je godina u čijoj je prvoj polovini naš klub obilježila svojevrsna kriza za vrijeme koje su nekompetentni osobe bile na čelnim pozicijama u klubu, a što je za krajnji rezultat imalo ekspresno i nenadano ispadanje iz evropskog takmičenja, poručile su Horde zla i dodale da je dolazak novog trenera i stručnog štaba donio preporođenu igru Sarajeva

Sreća u nesreći je bila ta da je upravo to ispadanje bilo razlog zbog kojeg će tim nekompetentnim osobama biti pokazana izlazna vrata kluba, a što je automatski značilo i prekid bojkota, te povratak najvatrenijih navijača bordo kluba na domaće utakmice sa kojih su do tada odsustvovali. Drugu polovinu godine obilježila je preporođena igra Sarajeva na čelu sa novim stručnim štabom, te neizostavna gromoglasna podrška, prvenstveno sa prepunih gostujućih sektora gdje god je naš tim igrao, a pogotovo sa krcatih tribina našeg jedinog doma u kojima smo oborili historijske rekorde kada je u pitanju posjećenost. U svim utakmicama poseban naglasak je bio na sjevernoj tribini, a posebice na utakmici na kojoj je obilježen 36. rođendan Hordi zla, ističu najvatreniji navijači Sarajeva i zaključuju:

Stoga, ne preostaje nam ništa drugo nego da bez obzira na eventualne niske temperature, vjetar, kišu, snijeg, ili neki treći premostiv razlog, u subotu koja je pred nama kao i svaku utakmicu do sada pjesmom nosimo igrače do pobjede i na taj način se zajednički oprostimo od našeg jedinog doma do prve proljetne utakmice koja je na rasporedu 17. feburara naredne godine. 

SVI NA KOŠEVO – SVI NA SJEVER – SVI ZA SARAJ‘VO!

SUBOTA, 09.12. U 16h!


sport1.oslobodjenje.ba