back to top

Senad Mujkanović: Pregovaramo i sa stranim igračima, imamo malo veće ambicije

Senad Mujkanović, predsjednik FK Sloboda, govoreći za zvaničnu klupsku stranicu, najavio je još jači tuzlanski tim u drugom dijelu sezone.

Kako je rekao, u posljednja dva dana, on je već kontaktirao četiri fudbalera, koja su potencijalno obilježena kao moguća pojačanja tuzlanskog sastava.

U posljednja dva dana, ja sam već kontaktirao četiri fudbalera, koja su potencijalno obilježena kao moguća naša pojačanja. Bit će tu i igrača kojima ćemo se zahvaliti i koji neće biti dio Slobode u narednom periodu zbog toga što mi imamo malo veće ambicije, kazao je Mujkanović, pa dodao:

Taj dio, već radimo, iako još u pojedinim ligama nisu ni završena prvenstva. Premijer liga ima još tri kola, još uvijek se igra i još uvijek nam neki igrači ne mogu dati odgovor da li mogu raskinuti ugovor i doći. Također, pregovara se i stranim igračima. Ne sjedi se, radimo punom parom kompletan upravni odbor. Nadamo se da ćemo dovesti dobra pojačanja.

Podsjetimo, Sloboda je postala jesenji prvak Prve lige Federacije BiH i, nakon samo godinu dana u nižem rangu, glavni je kandidat ulazak u Premijer ligu BiH.


sport1.oslobodjenje.ba