Talijani: Sve je dogovoreno, čeka se hoće li Brozović pristati uzeti 60 milijuna eura!

Marcelo Brozović mora donijeti odluku u kojem će klubu i u kojoj ligi nastaviti karijeru. Njegov odlazak iz Intera talijanski mediji predstavljaju kao gotovu stvar i odluku mu svode na dvije opcije: Ili će potpisati ugovor s Barcelonom ili otići u Saudijsku Arabiju po ogroman novac u ligu u kojoj su već Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N’Golo Kante…

Sky Sport piše da je odluka isključivo na njemu jer su Inter i Al-Nassr usuglasili iznos mogućeg transfera. Sastanak klubova održan je u ponedjeljak, a na njemu je dogovoreno da Brozović može prema Saudijskoj Arabiji za 23 milijuna eura naknade Interu, s kojim je pod ugovorom do kraja sezone 2025./2026. “Nedostaje samo njegov odgovor”, piše talijanski izvor i otkriva neke detalje mogućeg ugovora.

Sky Sport: Ugovor na tri godine i 20 milijuna eura po sezoni
Klub u kojem igra Cristiano Ronaldo nudi Brozoviću 20 milijuna eura godišnje plaće i trogodišnju suradnju. Hrvatski veznjak tako je u prilici da zaradi 60 milijuna eura ako prihvati i odradi ugovor s klubom iz Saudijske Arabije. Barcelona mu ne može toliko ponuditi, prenosi Index.hr.

Brozović je za Inter, u koji je stigao u transferu iz Dinama, odigrao 330 utakmica. Postigao je 31 gol i namjestio 43. S talijanskom momčadi slavio je ligaški naslov u sezoni 2020./2021., dvaput je bio osvajač talijanskog kupa i dvaput tamošnjeg superkupa. S Interom je igrao finale Europa lige i Lige prvaka, a postavio je i dva rekorda u Serie A.

sport.novi.ba