back to top

Tegeltija pojasnio situaciju sa Mijatovićem: Ne možemo da se nosimo sa ponudama

Borac je tokom zimske pauze već ostao bez nekoliko igrača, pa je tako klub napustio Jose Cortes, dok se raskid saradnje očekuje i sa Gianfrancom Penom, Roslanom Barskim i Janezom Pisekom, koji nisu imali veliku minutažu, ali će crveno-plavi ostati i bez jednog od najvažnijeg igrača.

Golman Milan Mijatović iskoristiće klauzulu u ugovoru i napustiti Banjaluku nakon što su propali pregovori sa upravom Borca o produženju, a povodom njegovog odlaska se na društvenim mrežama oglasio i predsjednik Borca, Milan Tegeltija.

Da pojasnim situaciju sa golmanom Mijatovićem kojeg smo doveli u vremenskom škripcu (isticao prelazni rok) nakon Austrije kada smo ostali bez golmana i zbog tog bili prinuđeni da prihvatimo ‘izlaznu klauzulu uz novčano obeštećenje kluba‘. Takvu klauzulu nema nijedan drugi igrač. Mijatović je opravdao svoju reputaciju i dao važan doprinos u protekloj polusezoni. Nažalost, kako stvari stoje, sa ponudama koje stižu igraču nakon te polusezone ne možemo da se nosimo, a da ne poremetimo balans u ekipi i stabilnost kluba, poručio je Tegeltija.

Podsjetimo, Mijatović je upisao 14 nastupa ove sezone za Borac, propustivši četiri utakmice banjalučkog kluba zbog povrede koju je zadobio tokom reprezentativnog nastupa za Crnu Goru protiv Mađarske.


sport1.oslobodjenje.ba