Turci: Dinamo prodao Petkovića za tri milijuna eura!

Bruno Petković (28) neprestano se povezuje s Trabzonsporom, a turski TRT Spor tvrdi da je posao završen i da je Dinamo za tri milijuna eura pristao prodati svog napadača klubu čiji je trener Nenad Bjelica. Trabzonspor je navodno ponudio dva milijuna, Dinamo je tražio duplo više, a nakon dugih pregovora klubovi su se našli na sredini.

Ipak, tu informaciju treba uzeti s dozom rezerve jer je isti izvor, primjerice, prije više od mjesec dana objavio da je Dominik Livaković dogovorio sve s Fenerbahčeom. Pokazalo se da barem zasad u tim pričama nema istine.

Petković ulazi u zadnju godinu ugovora
Petkovićeva budućnost u Dinamu svakako je pod upitnikom jer napadač hrvatske reprezentacije ulazi u zadnju godinu ugovora sa zagrebačkim klubom. Petković u ugovoru ima i otkupnu klauzulu od deset milijuna eura, ali ne čini se realnim da će netko toliko platiti za napadača koji ima još samo godinu dana na ugovoru i uskoro će proslaviti 29. rođendan.

Petković je uspješnu sezonu u Dinamu, za koji je u 42 nastupa postigao 14 golova i skupio devet asistencija, okrunio fantastičnim pogotkom u polufinalu Lige nacija protiv Nizozemske. Sezonu mu je obilježio i gol Brazilu u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, prenosi Index.hr.

sport.novi.ba