back to top

(VIDEO) Demir Peco: Ako svi damo svoj maksimum, možemo očekivati pobjedu

Fudbaler Veleža, Demir Peco, u razgovoru za zvaničnu klupsku televiziju je najavio sutrašnju utakmicu 18. kola Premijer lige BiH protiv Igmana.

Velež će sutra na svom terenu dočekati klub iz Konjica, a uoči ovog duela, Peco se, prije svega, osvrnuo na svoje igre u dosadašnjem dijelu polusezone.

Hvala Bogu, pa sam zdrav. Dobro igram i najbitnije je da ekipa dobro igra. Kada ekipa dobro igra, onda izbacimo pojedinca. Sve u svemu, mogu biti zadovoljan, kazao je Peco.

On je potom najavio sutrašnji duel sa Igmanom.

Čeka nas utakmica sa Igmanom i, mislim da, ako svi damo svoj maksimum i nastavimo partije iz prethodnih utakmica, možemo očekivati pobjedu, te da završimo ovu polusezonu na najbolji mogući način, kazao je Peco, pa dodao:

Iskusna su ekipa. Imaju tu Ahmetovića, Denkovića, Hebibovića i zaista su dobra ekipa, ali i mi imamo svoje prednosti. Nadam se da ćemo to iskoristiti u nedjelju i doći do pobjede

Prema njegovim riječima, protiv Igmana očekuje podršku sa tribina od strane navijača Rođenih.

Mi imamo armiju navijača koji nas prate iz utakmice u utakmicu, tako da ih očekujemo u najvećem broju, odnosno da nas isprate u posljednjoj utakmici, pa da svi zajedno slavimo, istakao je Peco.

Podsjetimo, utakmica između Veleža i Igmana se igra sutra na stadionu Rođeni od 15 sati.


sport1.oslobodjenje.ba