(VIDEO) Ibričić: Žao mi je tih momaka, na treningu je dovoljno 22 igrača

Senijad Ibričić, sportski direktor FK Sarajevo, bio je gost sedmog izdanja podcasta (IN)Direkt.

U novoj emisiji podcasta (IN)Direkt Ibričić je govorio o mnogim temama iz svog životnog i fudbalskog puta.

Ispred Sarajeva su pripreme za proljetni dio sezone, a s tim uvijek dolazi i nezaobilazna tema o rosteru. Neki igrači su došli, a neki od njih su otpisani.

“Kad smo počeli prozivku, ja sam odmah rekao momcima koji nisu u planu trenera da imaju sasvim dovoljno vremena da sebi nađu klub, prva stvar. Druga stvar, ne može igrati 30 igrača. Nama na treningu je dovoljno 22 igrača. Kad god ti zatreba, ne daj Bože, povreda, kartoni, uvijek ti imaš svojih 4-5 juniora koje možeš pridodati”, rekao je između ostalog Ibričić.

 

@podcast.indirekt Sarajevo ima nekoliko igtača na koje aktuelni stručni štab ne računa  O tome je govorio i Senijad Ibričić u podcastu (IN)Direkt u kojem se dotakao mnogih tema o Sarajevu, Hajduku, reprezentaciji BiH  Kompletan razgovor pogledajte na YouTube kanalu @oslobodjenje  #senijadibricic #fksarajevo #podcastindirekt #oslobodjenjepodcast #oslobodjenje #foryou #foryoupage #fypシ ♬ original sound  – Podcast (IN)Direkt

 

U novoj emisiji podcasta (IN)Direkt Ibričić je govorio o mnogim temama iz svog životnog i fudbalskog puta, Zagrebu, Hajduku, Sarajevu, Domžalama, reprezentaciji BiH, prijateljstvu sa Edinom Džekom, ali i ciljevima kluba za ovu sezonu.

Novu epizodu (IN)Direkta sa sportskim direktorom FK Sarajevo pogledajte u videoprilogu.


sport1.oslobodjenje.ba