back to top

(VIDEO) Kapiten Borca poručio: Pobjeda za nastradalu braću sa Kosova

Srđan Grahovac, kapiten Borca, oglasio se nakon večerašnje zaostale utakmice 1. kola Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega na Pecari.

Banjalučki klub je večeras na Pecari savladao Široki Brijeg rezultatom 2:0, a do pobjede je došao golovima Lukića u petoj minuti i Hrelje u osmoj minuti susreta.

Poslije ovog meča, Grahovac je govorio za zvaničnu klupsku stranicu, te je poručio kako je susret protiv Širokog bio pravi derbi, odnosno za prvo mjesto.

Znali smo šta nas čeka, prava derbi utakmica, za prvo mjesto. Znali smo šta nam je za činiti. Na vrijeme smo zabili golove, odlično smo stajali na terenu. Vidjelo se da dišemo kao jedan. Momci su izgarali jedan za drugog, to nam se vratilo ovom pobjedom i sad smo na prvom mjestu. Borac je tamo gdje svi želimo da budemo. Prvenstvo je dugo, uhvatili smo pozitivan niz i mislim da se dižemo iz utakmice u utakmicu, kazao je Grahovac, pa dodao:

Iskoristio bih ovu priliku da ovu pobjedu posvetimo našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli i naša osjećanja su uz njihove porodice. Neka im Bog podari mir.


sport1.oslobodjenje.ba