back to top

(VIDEO) Marko Topić otkrio da je bio blizu dolaska na Grbavicu

Marko Topić je gostovao u podcastu IN(Direkt) a govorio je o brojnim temama vezanim za svoju karijeru, reprezentaciju BiH, svoje poslove nakon karijere i o svemu onome što zanima ljubitelje fudbala u našoj zemlji.

Topić je govorio i o svojim planovima u karijeri koju želi vezati za fudbal. Istakao je da je dosad bio u pregovorima sa nekoliko bh. klubova.

“Mi bivši reprezentativci nismo morali stažirati, to je bio neki popust nama od saveza. To je bila moja greška, što nisam našao neki klub gdje ću stažirati. Međutim, čovjek ispadne iz toga i teško se vratiti. Bio sam u pregovorima sa Sarajevom, nije uspjelo, više na njihovu žalost, nego na moju. Sve što sam zapisao i poslao predsjedniku, sve se dogodilo. Bio sam kandidat za Velež, niko to nije znao, u medijima nije bilo ispraćeno. Predsjednik je rekao da sam glavni kandidat, ali nažalost, nije došlo do saradnje. Bio sam na razgovoru sa Željezničarom, sa Tuzla Cityjem, u posljednjih četiri-pet mjeseci. Tačnije od novembra, do sredine januara. Nažalost nije uspjelo”, kazao je Topić.

Pogledajte.


sport1.oslobodjenje.ba