back to top

(VIDEO) Sarajevo započelo kampanju za članstvo, glavnu ulogu u promotivnom spotu ima istinska legenda kluba

FK Sarajevo zvanično je pokrenuo kampanju za članstvo u klubu u 2024. godini.

“FK Sarajevo započinje kampanju za članstvo za 2024. godinu. Članstvom dokazuješ ljubav i pripadnost Bordo klubu. Sve naše pobjede, zalaganja na terenu i posljednji atomi snage na utakmici posvećeni su tebi što nas bodriš sa tribina sve ove godine!

Zato podrži svoj klub i budi dio naše priče. SARAJEVO ĆE BITI, SVE DRUGO ĆE PROĆI!”, stoji u saopštenju kluba uz promotivni spot pod naslovom “Sve drugo će proći”.

Navikli smo od Sarajeva da posvećuje pažnju svemu, pa i najsitnijim detaljima kada je u pitanju medijska promocija, a može se reći da je Bordo tim i sada napravio jako dobar posao koji će oduševiti njegove navijače, ali možda i poslužiti kao inspiracija drugim klubovima da probaju napraviti nešto slično u budućnosti.

Naime, glavnu ulogu u jako zanimljivom promotivnom spotu dobio je legendarni višedecenijski zaposlenik kluba Stojan Šoja, za kojeg svi navijači Bordo tima imaju ogromno poštovanje. Osim Stojana Šoje, u spotu se našao i mladi navijač Sarajeva čije su suze na početku sezone dirnule sve navijače Bordo tima. On je u spotu jedan od onih koji su među prvima pohrlili da preuzmu člansku kartu Sarajeva za 2024. godinu.

Na taj način, Sarajevo je još jednom pokazalo da postavlja standarde komunikacije u domaćem fudbalu i sportu općenito, a nema dileme i da će klupski poziv na učlanjenje izazvati odjek među navijačima.

Promotivni spot pogledajte u prilogu.


sport1.oslobodjenje.ba