back to top

(VIDEO) Tegeltija govorio o tome zašto BiH ne igra utakmice u Banjaluci

Predsjednik banjalučkog Borca Milan Tegeltija bio je gost druge epizode podcasta (IN)Direkt, a govorio je o brojnim temama, između ostalog i o potencijalnom igranju reprezentacije BiH u Banjaluci.

Misliš li da bi u dogledno vrijeme reprezentacija Bosne i Hercegovine mogla igrati u Banjaluci?

– Ne vjerujem.

Što?

– Pa prosto nije takva politička atmosfera i ne bih dalje to obrazlagao. Nije takva politička atmosfera da reprezentacija Bosne i Hercegovine bude u Banjaluci, nit‘ bi od tog išta imala reprezentacija Bosne i Hercegovine, jer znate kako, ako igrate negdje morate imati atmosferu, navijačku, a mislim da reprezentacija Bosne i Hercegovine treba da ima atmosferu koja joj pomaže a ne koja joj odmaže. U Banjaluci se to neće desiti sasvim sigurno jako dugo vremena. To je moje mišljenje. I ne bih dalje o tom. Pragmatični razlozi govore da to ne treba da se desi, utoliko bi to bio teret toj reprezentaciji, kazao je Tegeltija.

 

@podcast.indirekt Misliš li da bi u dogledno vrijeme reprezentacija Bosne i Hercegovine mogla igrati u Banja Luci? – Ne vjerujem. Što? – Pa prosto nije takva politička atmosfera i ne bih dalje to obrazlagao. Nije takva politička atmosfera da reprezentacija Bosne i Hercegovine bude u Banja Luci, nit‘ bi od tog išta imala reprezentacija Bosne i Hercegovine, jer znate kako, ako igrate negdje morate imati atmosferu, navijačku, a mislim da reprezentacija Bosne i Hercegovine treba da ima atmosferu koja joj pomaže a ne koja joj odmaže. U Banja Luci se to neće desiti sasvim sigurno jako dugo vremena. To je moje mišljenje. I ne bih dalje o tom. Pragmatični razlozi govore da to ne treba da se desi, utoliko bi to bio teret toj reprezentaciji. @mtegeltija  #milantegeltija #reprezentacijabih #zmajevi #fyp #fypシ゚viral #foryou #banjaluka ♬ original sound  – Podcast (IN)Direkt

 

Kompletnu epizodu podcasta (IN)Direkt sa Milanom Tegeltijom pogledajte u prilogu.


sport1.oslobodjenje.ba