Vojvodina se oglasila priopćenjem uoči utakmice sa Zvezdom

Nogometaši Vojvodine u sklopu 16. kola Super lige Srbije na “Karađorđu” dočekuju momčad Crvene zvezde.

Prodaja ulaznica za ovu utakmicu počinje u četvrtak, 23. studenog, priopćeno je iz novosadskog kluba.

Ulaznice po ceni od 1.500 (zapad), 800 (istok), 800 dinara (sever) i 800 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: od 9.00 do 19.30, karte za zapad, istok i jug mogu se kupiti na prodajnim mestima preduzeća “GIGS TIKS” u Novom Sadu.

Petak: od 9.00 do 19.30, karte za zapad, istok i jug mogu se kupiti na prodajnim mestima firme “GIGS TIKS” u Novom Sadu.

Subota: ulaznice za zapad mogu se kupiti na blagajnama između južne i zapadne tribine “Karađorđa” od 13 sati do početka utakmice; na blagajni istočne tribine (pored restorana “Ognjište”) od 13 sati do početka utakmice mogu se kupiti ulaznice za istok; u prodavnici navijača Vojvodine na zapadnoj tribini “Karađorđa” u petak od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever, kao i na vratima severa pre početka utakmice. u subotu.

Vlasnici zapadnih sezonskih ulaznica mogu preuzeti besplatne pozivnice za vestern u fan shopu na dan utakmice.

Iz nogometnog kluba Vojvodina posebno napominju kako je iz sigurnosnih razloga i u dogovoru s policijom odlučeno da zapadna, istočna i sjeverna tribina budu rezervirane za navijače Vojvodine. Ulaz na zapadnu, istočnu i sjevernu tribinu stadiona neće biti dozvoljen osobama sa obilježjima FK Crvena zvezda.

Također iz sigurnosnih razloga, kupnja ulaznica bit će moguća samo uz osobnu iskaznicu na uvid, a jedna će osoba moći kupiti najviše četiri ulaznice.

Kapije stadiona bit će otvorene dva sata prije početka utakmice, a nogometni klub Vojvodina poziva sve gledatelje da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice i uđu ranije na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve pri ulasku, kao i navijaju za svoj klub u sportskom i fair play duhu. , izbjegavajući svako nedolično i nedolično ponašanje, najavila Vojvodina.

www.sportskacentrala.com