back to top

(ZVANIČNO) Široki Brijeg predstavio odlično pojačanje

Drugo ovozimsko pojačanje u ekipi Dine Skendera je šest godina mlađi brat Bernarda Matića, također obrambenog igrača koji je odradio tri vrlo zapažene sezone u plavo-bijelom dresu i upisao 84 nastupa za momčad s Pecare.

“Drago mi je što sam došao u Široki Brijeg. Znam u kakav sam klub došao, znam njegovu vrijednost u bh. nogometu. Dat ću sve od sebe i biti u službi momčadi kako bi ispunili zacrtane ciljeve. Vjerujem kako ću opravdati očekivanja struke i navijača”, kazao je novi igrač Plavo-bijelih.

Mislav Matić je nogometnu karijeru započeo u matičnom klubu NK Junak Sinj, a nastavio i završio u zagrebačkim klubovima NK Rudeš i NK Lokomotiva Zagreb.

Prve seniorske minute dobio je u Rudešu, kao posuđeni igrač Lokomotive, odakle je 2020. godine ostvario inozemni transfer u redove ukrajinskog prvoligaša FC Minaj.

Po izbijanju rata u Ukrajini vratio se u Hrvatsku i postao član HNK Šibenik. Nakon vrlo zapažene sezone na Šubićevcu u ljeto 2023. godine ponovno se vratio u Rudeš. U prvom dijelu aktualne sezone upisao je 15 nastupa u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa


sport1.oslobodjenje.ba