Zvijezda 09 je u dva kola primila devet golova, pa se oglasila po pitanju stručnog štaba

Ostanak Jurasovića u redovima novog premijerligaša je došao pod znak pitanja nakon dva poraza od hercegovačkih rivala u uvodna dva kola domaćeg takmičenja.

Prvo je Zvijezda 09 deklasirana u Mostaru od Veleža, bilo je 5:0 za Rođene da bi u prethodnom kolu, Igman slavio u Ugljeviku rezultatom 4:3.

Ipak, podrška šefu stručnog štaba, Mihajlu Jurasoviću, i njegovim pomoćnicima nije upitna, te Zvijezda 09 ide polako ka svome cilju. 

– Šef stručnog štaba i njegovi saradnici imaju našu punu podršku! Obavještavamo javnost da stručni štab na čelu sa Mihajlom Jurasovićem kao i cijela ekipa ima apsolutnu podršku i povjerenje sportskog sektora na čelu sa Lukom Jovićem i sportskim direktorom Stefanom Petrovićem. 

Nakon lošeg rezultatskog starta iz prve dvije utakmice imamo potrebu da se oglasimo sa ciljem sprečavanja svakog pokušaja da se u ekipu unese nemir. S tim u vezi, naša ekipa, stručni štab kao i kompletan sportski sektor imaju apsolutnu podršku u nastavku Premijer lige BiH. 

Zvijezda 09 ima jasan cilj i smatramo da sa gore pomenutim stručnim štabom i sportskim sektorom polako, ali sigurno idemo ka ostvarenju istog, navodi se u objavi novog premijerligaša. 


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!