FK Sarajevo prokomentarisao sukob u kojem je učestvovao Mirvić: Svjesni smo da je ovo…

Naime, u istom objektu sa prijateljima našao se većinski vlasnik FK Sarajevo Ismir Mirvić, a iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je da je prijavljeno narušavanje javnog reda i mira oko 03:10.

Također je navedeno da niko po dolasku policije nije želio nikoga teretiti, a očekivano u javnosti se špekulisalo i o velikoj tuči te pravom sukobu.

Kolege sa N1 kontaktirale su FK Sarajevo sa željom da pokuđaju dobiti više informacija o ovoj temi.

Svjesni smo da je ovo interesantna priča i da svako hoće nešto da doda, ali mislim da je jedino ispravno da se kaže istina. Ne znam kome ove priče odgovaraju. Mediji su od verbalnog sukoba napravili bauk i svaka informacija mimo toga je lažna i može se smatrati klevetom, istakli su iz FK Sarajevo..

Svoj komentar su dali i iz kluba Taverna.

Drago mi je da je i mene neko kontaktirao vezano za situaciju koja se navodno desila sinoć. U mom lokalu se zapravo desio samo verbalni incident i demantujem navode iz medija. Jako je ružno provlačiti takve informacije bez da me je iko kontaktirao. Ovo je moja jedina izjava. Riječ je o ljudima koji su kod mene uvijek dobrodošli i rado su viđeni gosti, te ovakvi medijski istupi ne gode nikome, istakao je jedan od voditelja kluba za N1.

Iz FK Sarajevo su fokus stavili na meč protiv Zvijezde 09 u subotu od 20:45 sati.

Za sutra su najavili i press konferenciju koja je zakazana u prostorijama kluba od 11 sati.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!