Horde zla se za derbi protiv Željezničara okupljaju na starom mjestu

Sarajevo će u nedjelju, 08. oktobra dočekati Željezničar u derbiju 10. kola Premijer lige BiH, a Horde zla će na ovoj utakmici proslaviti svoj 36. rođendan. 

Horde zla su u proteklim danima serijom sjajnih fotografija i tekstova pozivali navijače Sarajeva da u što većem broju dođu na Koševo i posebno sjevernu tribinu te budu dio rođendanskog spektakla.

Najvatreniji navijači Sarajeva danas su se oglasili novom porukom i istakli da će okupljanje za derbi protiv Željezničara biti u Velikom parku, tradicionalnom mjestu na kojem su se nekada okupljale Horde zla prije nego su u korteu kretali ka Koševu.

Na današnji datum obilježava se 36. rođendan naše grupe. Kao što je već ranije najavljeno, proslava je planirana za nedjelju na Olimpijskom stadionu Koševo sa početkom u 20:30h. 

Kako dugogodišnja tradicija za derbi nalaže, tako je i ovaj put okupljanje zakazano na staroj lokaciji, tj. u Velikom parku od 17 do 18 sati, odakle ćemo zajedno u korteu i uz pjesmu krenuti prema stadionu, kao što se radilo godinama unazad.

Još jedanput pozivamo sve generacije naše slavne grupe da nam se priključe na proslavi 36. rođendana Hordi zla u nedjelju u 20:30h na sjevernoj tribini!, poručile su Horde zla. 

 


sport1.oslobodjenje.ba