Klađenje na zimske sportove

U zadnje vrijeme klađenje na zimske sportove je postalo jako popularno.

Klađenje na fudbal i sportove u kojima se uglavnom koristi lopta, svih veličina, zna biti dosadno. Kako zima dolazi tako počinje i sezona različitih zimskih sportova na koje se može kladiti. 

U zadnje vrijeme klađenje na zimske sportove je postalo jako popularno i postoji mnogo mjesta preko kojih se možete kladiti na njih.

klađenje na zimske sportove
Klađenje na zimske sportove

Klađenje na hokej na ledu

Možda ne popularni kao hokej na ledu, ali i zimski sportovi mogu da pruže uzbuđenje i profit ako je odgovarajuća opklada postavljena na poseban događaj ili na određenog sportistu.

Postoji mnogo načina i strategija na koje se može kladiti kada su u pitanju neki od zimskih sportova. Iako ih ima mnogo, a sama sezona je jako kratka, postavljanje opklade na pravi sport je ključno za dobitak.

Zimski sportovi na koje se možete kladiti su olimpijsko skijanje, svjetsko prvenstvo u skijanju, alpsko skijanje, skijaško trčanje, biatlon, ski skokovi i nordijska kombinacija.

  Online kladionice

Neke kladionice imaju veći izbor sportova za klađenje, a neke manje. Zimski sportovi su jako nepredvidivi pa svaka kladionica ima posebna pravila za njih.

klađenje na zimske sportove
Klađenje na zimske sportove

Pravila klađenja na zimske sportove

Pravila su uglavnom različita pa u nekim kladionicama isplata se vrši tek poslije ceremonije dodjele medalja, jer se moraju istražiti sve diskvalifikacije i promjene.

Ukoliko se ceremonija dodjele ne održi, isplata će se izvršiti tek kada nadležni organi objave konačnu listu rezultata.

Događaj se može prekinuti, odložiti ili premjestiti na neko drugo mjesto, pa se sve opklade koje nisu u okviru olimpijade i svjetskog prvenstva, poništavaju. Ako događaj nije nastavljen poslije 2 dana, opklade su nevažeće, a novac se vraća.

Rezultati će biti važeći ako je jedna cijela serija završena u potpunosti ovo važi samo za ski skokove.

klađenje na zimske sportove
Klađenje na zimske sportove

Različite kladionice daju različite ponude, a na vama je da izaberete onu za koju smatrate da će vam pružiti najbolji dobitak.

Kada je u pitanju klađenje na zimske sportove, nemojte favorizovati određenog sportistu jer postoji mogućnost da je njegova priprema te godine bila slaba, prema tome velika je mogućnost da ćete izgubiti novac.

  Termini za klađenje na trke pasa

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!