5 tajni sportskog klađenja

Svi dobro znaju šta je sportsko klađenje i kako ono funkcioniše. Međutim neki zarađuju od njega, dok neki baš i ne.

Njihov uspjeh u kladionici nije tajna već je to navika, znanje i disciplina koja se sticala godinama. Dolje navedeni savjeti neće biti od koristi ukoliko ih se kladioničar ne pridržava!

sigurna zarada na kladionici
5 tajni sportskog klađenja

1# Budite disciplinirani

Postavljanje limita u toku klađenja je nužna stvar. Znajući neka pravila koja stvarno imaju uticaj, osoba će ih se pridržavati.

Jedno od njih može biti i da se ne pije alkohol u toku klađenja. Za alkohol je poznato da utiče na motoričke funkcije pa tako i na rasuđivanje.

Ukoliko kladioničar ne želi da izgubi novac, neka se ostavi alkohola.

2# Pratite statistike

Određene stvari oko igrača, trenera, terena i utakmica svaki kladioničar mora znati. Poznavanje statistika i detalja će uvećati šanse za dobitak.

3# Odredite limit za klađenje

Postavljanje limita u kockanju je glavna stvar, a toga se treba držati i u klađenju. Sa postavljenim limitom oko novca kladioničar neće trošiti više nego što bude htio.

  Kako postati krupije

Ukoliko se ne može kontrolisati, dovoljno je samo da ponese onoliko novca koliko planira potrošiti.

5 tajni sportskog klađenja
5 tajni sportskog klađenja

4# Kladite se razumno

Ono u čemu mnogi griješe jeste lojalnost domaćem klubu. Dobro je ako se kladioničar kladi na klub koji voli, a koji je ujedno i jako uspješan u svom poslu.

Međutim ukoliko klub loše igra svako klađenje na njega će rezultirati gubitkom novca.

5# Izbjegavajte nesige utakmice

Klađenje u nesigurne utakmice ili bilo koju opkladu koja se ne poznaje dovoljno je potrebno izbjegavati.

Iako te opklade izgledaju primamljive i galame siguran novac, kladioničaru se savjetuje da strogo izbjegava klađenje na opklade koje ne zna dovoljno.

Uz ovih 5 tajni sportskog klađenja kladioničar će sigurno zaraditi dovoljno novca. Sve što je potrebno je da bude mudar, zna tim na koji se kladi i da se zabavi. Milioni se ne mogu zaraditi u toku noći preko kladionice, a kladionice i zarađuju baš na onima koji to očekuju.