back to top

Lazetić se prisjetio West Hama ispred Radničkog: Ostavio je dobar dojam nakon utakmice

U nedelju od 17 časova, na svom stadionu TSC Arena, TSC dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u 17. kolu Superlige, sa namerom da ostvare još jednu pobedu na svom terenu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić ističe da je protivnik TSC-a u ovom kolu, ekipa Radničkog, vrlo kvalitetan i da predstojeća utakmica neće biti nimalo laka, tim više što dolazi samo dva dana nakon europske utakmice u što je njegov tim bio emocionalno istrošen.

Iznenadilo me da je Radnički pretposljednji na tablici i ne čini se realnim s obzirom na kvalitetu koju imaju. Moj kolega Slavoljub Đorđević imao je uspjeha sa svakim klubom s kojim je radio, a ne sumnjam da će i s njima. Analizirali smo utakmicu koju su odigrali pod njegovim vodstvom da vidimo što je promijenio i čini se da će s njim ići gore na tablici, ali nadamo se ne u utakmici protiv nasrekao je Lazetić i dodao.

Imali smo negativnih iskustava u prethodnim ligaškim utakmicama i nadam se da smo izvukli pouke. Kroz treninge i trenažni proces pokušavamo postati spremniji i oštriji, a hoćemo li u tome uspjeti, vidjet ćemo. U treniranju nema čarobnog recepta, sve se rješava ovisno o situaciji. U sljedećoj utakmici bit će važno biti opušten od onoga što je bilo i onoga što dolazi. Nije lako svaka dva-tri dana biti na psihičkom vrhuncu, a vidjet ćemo kako ćemo. Neće uspjeti samo ako smo pasivni i statični.

Lazetić se osvrnuo i na utakmicu protiv West Hama:

Stekli smo iskustvo koje će nam i dalje koristiti. Ostali smo s dobrim dojmom nakon utakmice, ali i svjesni da nam ni pobjeda ne bi donijela ništa epohalno. Bit nogometa je natjecanje i voljeli bismo pobijediti u zadnjem kolu. Puno je pozitivnih stvari, pogotovo u posljednje dvije utakmice, a sada nam je cilj dobro završiti polusezonu i izboriti se za konačnu poziciju. Igrači su toga svjesni, motiva im ne nedostaje i dat će svoj maksimum, pa ćemo vidjeti za što će to biti dovoljno.

www.sportskacentrala.com