Marković: Bez panike, mi vjerujemo u sebe

Nogometaš Partizana Svetozar Marković rekao je da nijedna utakmica u Superligi neće biti laka, ali da je najvažnije da njegov tim pobjeđuje.

– Bila je to teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu. Momčad Spartaka je stvarno dobra, što su i pokazali u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo pobijedili i uzeli sva tri boda, rekao je Marković, prenosi klub.

Nogometaši Partizana jučer su u gostima pobijedili Spartak rezultatom 3:0 u 12. kolu Superlige Srbije, a mrežu Subotića “načeo” je Marković u 70. minuti.

– Najvažnije je da vjerujemo u sebe, u svoje suigrače, da ne paničarimo i čekamo priliku da zaprijetimo protivniku, rekao je Marković.

Prije tog pogotka Markovića gol za crno-bijele postigao je Mihailo Ilić, ali je on nakon intervencije VAR sobe poništen zbog prekršaja mladog reprezentativca Srbije.

– Nadam se i da će Ilke (Mihailo Ilić) uskoro zabiti prvi gol. Što se tiče utjecaja na njega, pokušavam mu pomoći na sve načine, ali i on meni puno pomaže, rekao je Marković.

Markoviću je pogodak u Subotici bio prvi ove sezone.

– Imao sam nekoliko prilika u prijašnjim utakmicama koje nisam iskoristio, ali sada sam to uspio i sretan sam zbog toga, naravno. On je rekao.

www.sportskacentrala.com