back to top

Neobični sportovi za klađenje

Ovo su neobični sportovi za klađenje za koje vjerovatno niste znali.

Skoro svi znaju da kada odu onlajn na neki sajt za sportsko klađenje, da se mogu kladiti na fudbal, košarku i bejzbol.

Svi ovi sajtovi pružaju priliku kladioničaru da se kladi na neki od glavnih sportova kako bi osvojio novac.

Ipak, nisu svima ti sportovi zanimljivi, pa mnogi traže neke druge sportove na koje bi se mogli kladiti.

Ako se pogleda malo bolje, može se primjetiti da ipak svaka onlajn kladionica ima sportove kao što su golf, tenis, kriket i slični sportovi.

Tenis je, na primjer, postao jako popularan zadnjih nekoliko godina. Danas se može naći na skoro svakoj online kladionici. Opklada se može postaviti na Vimbldon, Dejvis kup i slične turnire.

neobični sportovi za klađenje
Neobični sportovi za klađenje

Golf je sport koji se takođe ponekad može pronaći na online kladionicama.

Osim običnih kvota, sajtovi ponekad kreiraju specijalne opklade na kojima se može zaraditi veliki novac.

Ovaj način klađenja je interesantniji pa mnogi koriste priliku da se klade tako kada kladionica postavi opkladu.

Bilo koja vrsta trke je dostupna na sajtovima za klađenje, uključujući Naskar i Formulu 1. Mogu se pronaći i trke motora, pasa i konja.

neobični sportovi za klađenje
Neobični sportovi za klađenje

Nije svaki sport popularan u jednoj zemlji, pa na primjer ima različitih sportova koji su i te kako popularni u Engleskoj ili Francuskoj.

Kriket, ragbi, snuker su samo primjeri sportova koji imaju svoje poštovaoce u drugim zemljama.

Čak i sportovi kao što je američki fudbal i hokej su popularni u drugim državama izvan Amerike.

Neobični sportovi za klađenje polako ali sigurno preuzimaju i one kladioničare koji su žestoki ljubitelji već popularnih sportova.

Primjer sportova na koji se mnogi baš i ne klade su i stoni tenis, bilijar, odbojka kao i pikado.

Opklada se može postaviti čak i na pokerski turnir gdje neko drugi ustvari igra.

Neobični Sportovi za Klađenje

Klađenje na sportske događaje je popularna aktivnost koja privlači mnoge ljubitelje sportske uzbuđenja širom sveta. Ali, osim klasičnih sportova poput fudbala, košarke ili tenisa, postoji čitav niz neobičnih i egzotičnih sportova na koje takođe možete se kladiti. U ovom blogu, istražićemo neke od najzanimljivijih sportova koji pružaju nevjerojatnu uzbuđenost i mogućnosti za klađenje.

Rvanje

Rvanje, takođe poznato kao “armrestling”, može biti izuzetno uzbudljiv sport za klađenje. Ovaj borilački sport zahteva snagu, izdržljivost i tehniku. Kladionice često nude klađenje na ishod rvačkih mečeva, gde možete uložiti svoj novac na rvača za kojeg verujete da će osvojiti meč.

Kriket

Kriket je popularan sport u mnogim zemljama Commonwealtha, ali se takođe počeo širiti širom sveta. Ova igra kombinuje elemente bejzbola i golfa, a može biti izuzetno uzbudljiva za praćenje i klađenje. Kladionice nude mogućnosti za klađenje na rezultate utakmica, najboljeg igrača ili čak na pojedinačne događaje tokom meča, poput broja pogodaka i prebačaja.

Jahanje na bikovima

Za one koji traže ekstremnu dozu adrenalina, jahanje na bikovima može biti pravi izazov. Ovaj sport je popularan u zemljama poput Španije i SAD-a, zahteva hrabrost i veštinu kako biste se uspešno nosili sa divljim bikom. Klađenje na ishode jahača i trajanje borbe mogu biti izvrsni načini za dodatno uzbudljivu dimenziju ovog sporta.

neobični sportovi za klađenje
Neobični sportovi za klađenje

Pikado

Pikado je tradicionalna igra koja se igra u kafanama širom sveta. Iako može delovati jednostavno, majstorstvo i preciznost koje zahteva pikado su impresivni. Klađenje na pikado može uključivati ​​klasične opklade na pobednike mečeva, ali takođe i klađenje na rezultate pojedinačnih bacanja ili ostvarenje posebnih kombinacija brojeva.

Ekstremna vožnja biciklom

Za ljubitelje adrenalina i biciklizma, ekstremna vožnja biciklom može biti nezaboravno iskustvo. Ovaj sport obuhvata vožnju po zahtevnim terenima, skokove, akrobacije i visok nivo veštine. Klađenje na ekstremnu vožnju biciklom može obuhvatiti klađenje na rezultate takmičenja, ocene sudija ili čak na najbolje trikove.

Zaključak

Ako tražite novu dozu uzbuđenja u svetu klađenja, neobični i egzotični sportovi mogu vam pružiti nezaboravno iskustvo. Od rvanja i kriketa, do jahanja na bikovima, pikada i ekstremne vožnje biciklom, izbor je širok.

Bez obzira na to koji sport odaberete, budite sigurni da ćete doživeti uzbuđenje i adrenalinski šok. Samo se pobrinite da se informišete o pravilima i praksama klađenja u tim sportovima kako biste bili spremni za akciju.

PREPORUKA